Over Majime & Saskia

Majime is een no-nonsense bedrijf dat (team)coaching biedt. Resultaatgericht, innovatief en betrokken. Majime is opgericht door Saskia van den Dool. Zij werkt samen met een vast team van vakkundige mensen.

Mijn motto is: simply get things done! In het Japans is dat ‘majime’. Een motto dat ook centraal staat in de coaching die ik geef”, zegt Saskia. “Als coach, trainer en consultant inspireer ik mensen, luister ik naar ze en hoor ik ze. Mild, positief en no-nonsense, maar wel met diepgang. Ik heb een luchtige, directe en resultaatgerichte aanpak. Verder sta ik bekend om mijn energie, het inspireren van anderen, het ontwikkelen van ideeën en het uitvoeren van projecten. Ook heb ik een trackrecord in leiding geven, mentoring en coaching van anderen.”

Saskia is meer dan vijfentwintig jaar werkzaam geweest in verschillende sales-, sales enablement- en marketingleiderschapsrollen. Haar uitgebreide ervaring, opgedane inzichten en objectiviteit past ze toe in trajecten om organisaties en individuen te helpen hun doelen te bereiken. Daarnaast is de trotse moeder van Stijn, Mark en Luuk en partner van Ton van den Hoven. In haar vrije tijd houdt ze van reizen, schaatsen, hardlopen, fietsen en koken.

Neem contact op

Kernwaarden
Onze kernwaarden bepalen waar we voor staan en hoe wij met elkaar omgaan.

Betrokkenheid | Groei | Nieuwsgierigheid | Verantwoordelijkheid | Vertrouwen

Visie
Persoonlijke ontwikkeling houdt nooit op, het is een proces van voortdurende verandering naar gewenste doelen. Coaching helpt bij het leren sturen vanuit je eigen kracht. Ieder mens draagt zijn eigen wijsheid, oplossingen, kwaliteiten en talenten al in zich. Door bewustwording, kiezen voor verandering en concrete acties ontdek je dat je meer regie kunt nemen over je eigen leven. Op basis van nieuwe inzichten kun je nieuwe vaardigheden ontplooien. Laat je oude ballast los en ervaar dat je kunt leven naar je eigen waarde, jouw vrijheid, jouw geluk. Met als resultaat krachtig, effectief geïnspireerd leven en werken.

Missie
De coaching van Majime helpt je het beste uit jezelf te halen, zodat je in je kracht komt te staan. Jouw doelstelling en je bereidheid te veranderen zijn hierbij belangrijk. Als coach is Saskia van den Dool professioneel, helder en duidelijk. Ze werkt vanuit een milde, luisterende en positieve houding. Ze confronteert respectvol en sluit aan bij wie je bent. In het traject neemt ze je bij de hand en helpt je door middel van reflectiemethoden en heldere direct toepasbare modellen en oefeningen om jezelf te ontwikkelen en iedere keer een stap vooruit te zetten richting jouw doelstelling.